Scroll To Top
Bikes of Amsterdam
Historic Canal

FAQ

Het Nova Hotel bevindt zich in het centrum van Amsterdam ter hoogte van de Dam en het Koninklijk Paleis. Beide liggen op ca. 2 minuten loopafstand.

De trein vanaf de luchthaven Schiphol brengt je in 15 minuten naar Amsterdam Centraal. Vanaf hier bereik je het hotel in een kwartiertje lopen of 5 minuten per taxi of tram. Er gaat ook iedere tien minuten een shuttle bus vanaf de luchthaven, die brengt je tot aan het hotel. Kijk onder route voor meer informatie.

Parkeren in de binnenstad is lastig en kostbaar. De voordeligste optie is om je auto neer te zetten bij een zogeheten P+R, wat staat voor Parkeren en Reizen. Je laat je auto hier achter en stapt over op het openbaar vervoer. Je betaalt hiervoor ca. € 8 per 24 uur en krijgt er twee retourkaarten voor het openbaar vervoer bij. Dat is veel goedkoper dan parkeren in de binnenstad, waar je tot € 5 per uur betaalt van 9.00 tot 0.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer.

Inchecken kan vanaf 14:00 uur. Mocht je eerder bij het hotel aankomen en alvast de stad willen verkennen, dan is er bagageruimte om de koffers te stallen. Uitchecktijd is 11:00 uur en ook dan kan er gebruik gemaakt worden van de bagageruimte voor een later vertrek.

Het Nova Hotel bevindt zich in het historische hart van de stad en op loopafstand van talloze eettentjes, theaters en winkels. Ook bezienswaardigheden als het Koninklijk Paleis, de Dam, de Bloemenmarkt, het Historisch Museum en het Anne Frank Huis bereik je binnen enkele minuten. Direct achter het hotel stap je op één van de rondvaartboten door de grachten.

Ja, alle kamers beschikken over gratis wifi en in de lobby staan iMac computers waarvan je kosteloos gebruik kan maken.

Ja, het ontbijt is inclusief en bestaat uit een uitgebreid buffet. Dit wordt tussen 7.00 en 10.30 uur geserveerd in de ontbijtzaal.

Nee, gedurende de hele nacht staat er iemand bij de receptie die je te woord kan staan en de deur opent. Betalen of iets aanpassen in de reservering kan echter alleen overdag tussen 7.00 en 23.00 uur tijdens de dagreceptie.

© NOVA HOTEL & APARTMENTS