Scroll To Top

Route

Vanaf Schiphol (Amsterdam Airport)

Vanaf Schiphol vertrekt iedere tien minuten een Connexxion Schiphol Hotel Shuttle bus, die je tot aan de voordeur van het Nova Hotel brengt. Koop wel eerst een kaartje bij de Connexxion balie op Schiphol Plaza bij de Aankomsthal 4. Voor meer informatie: www.schipholhotelshuttle.nl

Er gaan ook diverse treinen van Schiphol naar Amsterdam Centraal en de treinreis bedraagt niet meer dan 15 minuten. Kijk voor treininformatie op: www.ns.nl.

De taxi is de meest kostbare optie maar wel comfortabel en duurt afhankelijk van het verkeer ongeveer 30 minuten.

Vanaf Amsterdam Centraal Station

Vanaf Amsterdam Centraal Station zijn er diverse mogelijkheden zoals de tram, een taxi of lopen. Lopen duurt ca. 15 minuten.

Per tram

Een tramrit vanaf Amsterdam Centraal Station naar het Nova Hotel duurt ca. 5 minuten. Tram 1, 2 en 5 stoppen bij de halte Dam en vanaf daar is het 2 minuten lopen naar het Nova Hotel. Het hotel bevindt zich op nummer 276, aan de rechterkant van het plein.

Per taxi

Vanaf Amsterdam Centraal Station duurt de taxirit slechts een minuutje of 5. Taxi’s rijden in Amsterdam -zoals in heel Nederland- op de meter. Er zijn veel taxistandplaatsen maar je kunt een taxi ook gewoon aanhouden door de hand op te steken.

Per auto

Vanaf de Ring West Amsterdam neem je de afrit S-106. Volg de borden Centrum tot het eind van de Raadhuisstraat, achter het Paleis op de Dam. Ga hier rechtsaf de Spuistraat in, 1e links in de Paleisstraat en 1e rechts de Nieuwezijds Voorburgwal op. Het hotel ligt aan de rechterkant.

Parkeren

Parkeren in de binnenstad van Amsterdam is lastig en kostbaar. De voordeligste optie is om de  auto neer te zetten bij een zogeheten P+R, wat staat voor Parkeren en Reizen. Hier laat je de auto achter en stapt over op het openbaar vervoer. De exacte spelregels staan op www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer.

Parkeer je de auto toch liever om de hoek van het hotel? Dat kan veilig in één van de parkeergarages in de buurt. Onze receptie kan er naar verwijzen nadat de bagage is afgeleverd.

Map

© NOVA HOTEL & APARTMENTS